Djevojčica iz Međugorja raznježila Vodičane: “Prošlo je preko 12 godina, a tako bih ju voljela opet vidjeti!”

xxx

Tada djevojčica, a sada, 12 godina poslije, djevojka iz Međugorja, ostavila je utisak na ženu iz Vodica koja želi ponovni susret s njom.

“Prije možda dvanaest godina, u galeriju u kojoj sam tada radila, u Vodicama, ušla je prekrasna djevojčica iz Međugorja, Ivana Soldo. Roditelji su joj sjedili na terasi kafića, a ona i ja smo malo pričale i za kraj mi je otpjevala pjesmu “Kao Marija” i dala ovaj mali crtež. Tako bih je voljela opet vidjeti. Predivno je pjevala Isusu i naša dva srca su se stopila tada u slavljenju i ljubavi prema Gospodinu. Tako mi je ta pjesma uvijek ostala nešto posebno.” – pisalo je u Ivankinoj objavi iznad crteža djevočice koju je tada srela.

med

Ivanka, je rodom iz Slavonije, a živi u Vodicama. Već nekoliko dana pokušava pronaći djevojku koja joj je tada napisala ovu kratku poruku. Pronašla je nekoliko osoba pod tim imenom i prezimenom ali ni jedna od njih nije bila ta mala djevojčica. Zamolila nas je za pomoć u pronalasku, a mi sada molimo Vas da se udružimo i uspijemo u tome.

Djevojčica je tada imala oko devet godina.

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakRuske kape ili šubarice
Sljedeći članakJosipa Milas: “Nisi papučar, krivo su ti rekli!”
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.