Nametnici, paraziti i rakovi ove zemlje, zašto opet šutite??

Danima tvoju i moju Čvrsnicu proždiru plameni jezici!

Onu najljepšu šumu ove šugave zemlje! Pluća naše Hercegovine.

(Fotografija:https://www.facebook.com/Blidinje.NET )

Čvrsnica je pluća svih nas! Ona je onaj vjetar što nas ljeti hladi, pahulja koja nas zimi obraduje, hlad što nam sigurnost daje, ona je planinarska staza, onaj kamen što svaki put na njega zapneš, a prošao si tuda stotinu puta!

Ona je jedini dom Hajduka i vukova! Ona je čarobna šuma u kojoj vile igraju kolo! Ona je blagoslov u koji gledamo sa strahopoštovanjem i divljenjem. Ona je dom i ljubav! Ponos i strah! Ona je naš Div!

Naš Div umire, vile gube svoju čarobnu šumu, naš dom i ljubav gori, pepeo su njezine suze!Zašto šutite vi koji morate reagirati? Zašto? Zašto svojom pohlepom unišavate apsolutno sve?! Vi ste najveća pošast ove zemlje! Radi vas je šugava! Radi vas gori! Radi vas su joj suze od pepela! Sve vas treba uništiti, jer dok se ne uništi vas, vi nećete prestati uništavati nas! Lopovi, izdajnici i paraziti. Osim što uništavate svojom pohlepom ljude i ono što je čovjek izgradio, sada ste svojim nemarom i nebrigom uništili i pluća Hercegovine. Nametnici, paraziti i rakovi ove zemlje, za vas drugog naziva nemam!

Divu naš, izdrži!
Voljet ćemo te zauvijek, ali molim te, voli i ti nas i oprosti nam jer radi nas postoje oni.

Voli naše vatrogasce, naše volontere, voli svoj narod koji se žrtvuje za tvoj spas. Od nas im neizmjerno veliko HVALA.

Hercegovka.hr

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članak“Zločinac nikad nisam bio!”
Sljedeći članakPonoć, ta istinska kraljica mraka…
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.