Zbog čega Hercegovka Martina Mlinarević smatra da portal Hercegovka.hr nije dostojan njenih odgovora, ali jeste uvreda?

Portal Hercegovka.hr našao se u stresnoj i nezavidnoj situaciji danas. Naime, jedna od najpoznatijih Hercegovki, Martina Mlinarević, diskriminatornim statusom na svojoj Facebook stranici, obrušila se na portal star ukupno mjesec dana da ju sustavno kleveće, kako sama navodi ‘već duži niz godina’ (?!).

Istina jeste da se novinarka imenom i prezimenom javila službenom uredu ambasadorice (ne ambasadorici osobno) s namjerom da joj postavi direktna i neprovokativna pitanja na koja javnost već godinama nema odgovor, pa odgovore, shodno tomu – pretpostavlja.

Istina jest i da je protivno pravilima DKP-a da se ambasadorica osobno, putem službenog maila, na ovaj način dopisuje. Dakle, po pravilima, ambasadorica nije smjela osobno odgovarati (osobito ne nekomu izvan kuće, a kamo li na upit novinara). Ako se već daje službeni odgovor, onda se razgovor personalizira i preusmjerava na osobne službene e-mail adrese. No, gospođa je uredništvo netaktično i ružno izvrijeđala, samo i jedino u svrhu vlastite promocije.

Istina je i da se novinarka naknadno gospođi zahvalila i još jednom dodatno pojasnila da je cilj i želja bila pružiti realan uvid u stvarni život Martine Mlinarević, s konačnim ciljem istine. Univerzalne istine.

Martina je postupila kako jeste, i na tomu joj, još jednom, hvala. A naknadno Vam ostavljamo pitanja na koja dotična – nije imala želju odgovoriti.

  • Možete li nam objasniti zašto ste prihvatili ovaj posao iako ne zadovoljavate sve uvjete za tu poziciju?
  • Kako ste se snašli u Diplomaciji i oduzima li Vam novi posao i privatno vrijeme?
  • Ne možemo se oteti dojmu da se vaša stajališta danas i ona otprije nikako ne podudaraju. O čemu se radi?
  • Zašto ste u intervjuima od ranije govorili da imate fakultetsku diplomu, a nemate, te zašto izbjegavate tu temu?
  • Gdje se vidite nakon isteka agremana?
  • Kada ste zadnji put bili u Hercegovini i gdje Vam je najdraže otići kad ste u Hercegovini?
  • Radite li na novoj knjizi?
  • Je li istina da niste platili porez za knjige?

Hercegovka.hr će, unatoč teškim optužbama, nastaviti svoju borbu za istinom, a diskriminaciju o kojoj se govori i piše vidimo usmjerenu samo ka nama – portalu Hercegovka.hr, koji se nikada nije (niti će ikada) bavio temama bolnim za gospođu Mlinarević. Nikakvi kreveti, a ponajmanje ičije obitelji nikada neće biti predmetom rasprave na Hercegovka.hr.

 

 

Moja reakcija na članak je...
+1
3
+1
48
+1
0
+1
5
+1
2
+1
4
+1
7
Prethodni članak“Sve što želiš, jednog dana ćeš izgubiti!”
Sljedeći članakDario Pehar: Novi filmovi, TV serije i glazbeni albumi u ožujku
„Ovo je moja godina“, reče odlučno i otpi gutljaj crnog vina iz šalice za kavu. Šalim se naravno, nije ovo „Seks i grad“, a ja nisam Carrie Bradshaw. Bahatija sam, modno osvještenija i bolje kuham. Iako u naslovima, bez iznimke mrzim, u suštini sam gumeni medo, a baterije punim zagrljajima. Iako sam na portalu „Hercegovka“ – Bosanka sam, geografski samo doduše. Iako sam tijelom žena, dušom sam more. Iako sam žena i majka (odahnite – nisam kraljica), dijete sam koje noću često zuri u mjesec. Iako možda to nećete priznati, obožavat ćete mrziti sve što mrzim i ja. Jer, na koncu znate da; iako Vam solim pamet svakoga tjedna, to radim jer – Vas volim. <3 Pusa, lavice moje.