Kasnim, ali kažu da za lijepe želje nikada nije kasno…

Glumim da sam joj zaboravila na rođendan, a noćas od ponoći borim se da joj ne čestitam, jer želim napisati tekst o njoj…

Sigurno je već pet puta Jadri rekla : “Ne mogu vjerovati da mi Daša još nije čestitala rođendan!”, ako nije pet, onda je sigurno barem jednom danas uz kavu spomenula to.

Prvi broj telefona koji pozovem kada imam problem, trebam pomoć ili imam nešto dobro za ispričati je upravo njen.

Ona je osoba koja će na moje fix ideje reći da sam luda ili da su super, nema udovoljavanja, nego onako iskreno pa se nosi s tim kako znaš i umiješ. To je ono što poštujem kod nje.

Volim što znamo kada trebamo prostora i što, kada nam se nešto tužno događa bodrimo jedna drugu tišinom –  jer obje smo slične po pitanju takvih situacija. Jedno “Drži se!”, “Bit će sve ok!” ili “Tu sam ti ako trebaš razgovor!” su sve što izgovorimo tad.

Ona je ona osoba koju mogu nazvati u bilo koje doba dana ili noći. Milijun puta smo zoru dočekale na telefonu uz kavu i pričajući o svim mogućim temama koje su nam zanimljive.

Svaki tekst koji napišem, pošaljem prvo njoj na uvid i čekam odgovor da mi kaže jesam li pretjerala ili je ipak ok, jer nekada, kada pišem previše ponešena emocijama, napišem nešto što nije za svačije oči, pa je ona kao onaj anđelak na ramenu koji šapuće “Koči Daše! Obriši to!” – moj glas razuma, kada nemam razumijevanja.

Ovaj tekst koji sada čitate nije vidjela, ni ne zna da ga spremam.

Cijeli dan joj se nisam htjela javiti. Upravo mi je poslala poruku koju namjerno ignoriram, a javiti ću se nakon što ovo objavim.

I pobjede smo skupa slavile, a neke naše ideje s osmijehom na licu smo ispraćale jer bile su fora, iako se nisu proslavile.

Nego, danas je ovom mom slatkom švrći rođendan, a ja joj iskreno i od srca želim sve najljepše!

Želim se ovako javno zahvaliti što si uvijek uz mene i što si stalno “pri ruci”, bilo da mi brišeš suze s lica ili se smiješ samnom – volim što te imam i što si dio mog života!

Jer imati prijatelja poput tebe, pravo je bogatstvo! Sretan ti rođendan velika ženo!

Tvoja Daša!

Moja reakcija na članak je...
+1
16
+1
3
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0