Djevojka koja je od svoje kuće napravila romantični dom

Catherine je djevojka iz Irske koja stoji iza “Dainty Dress Diaries” bloga, YouTube kanala i Instagram profila.

Catherine je djevojka koja je svojim malim rukama renovirala gotovo svaki kutak svoje kuće i dvorišta. Uz nju možete naučiti kako šivati, renovirati, restaurirati, dekorirati, dizajnirati…

Pratim Catherine već nekoliko godina i imam osjećaj kao da je osobno poznajem. Djevojka koja je lijepa, simpatična, jednostavna, humoristična, kreativna i pozitivna, ne može, a da ne ostavi utisak na Vas.Kuću je kupila kada je imala 25 godina, a kako je to uspjela, možete pogledati na YouTube kanalu. Strastvena je kolekcionarka šalica za čaj, posebno onih od pravog porculana. Kada pogledate njen instagram profil pomislite kako ne postoji prostorija u kojoj se ne nalazi barem jedna šalica za čaj. Čak vise na dekorativnom zidu koji je sama kreirala, u vrtu kuće.

Bijela mačka po imenu Blondie prisutna je u svakom videu koji Catherine snimi, tako da s njom prolazi kroz svaku novu avanturu. Većinom se izležava ili je ometa u radu, na jako simpatičan način.

Catherine je primjer kako žene mogu uspješno obavljati muške poslove bez zapomaganja. Usudila bih se reći kako bi se dosta muškaraca postidjelo kada bi vidjeli koliko je sposobna.

Osim YouTube kanala, na njenom blogu https://www.daintydressdiaries.com/ možete pronaći detaljne upute kako starom namještaju udahnuti život, kako prekrojiti haljinu, preurediti sobu, kupaonicu, kuhinju, vrt i još mnogo toga.

“I love to transform old into new and document it along the way.” 

Catherine obožava detalje, svemu pristupa s ljubavlju, ima “oko za fotografiju” i ljubitelj je pastelnih boja što se može primjetiti na svim njenim objavama. Kao ljubitelj šalica za čaj, voli kupovati i šivati haljine za čajanke.

Voli cvijeće i često pravi cvjetne aranžmane, a njen romantični duh prisutan je u svakoj prostoriji kuće, što možete vidjeti na ovim fotografijama. Kako se mijenjaju godišnja doba, tako Catherine mijenja dekoracije u kući, pa svaka fotografija s istim namještajem, ali drugim detaljima, ispriča neku novu priču vrijednu pažnje i divljenja.Catherine voli pričati sa svojim pratiteljima, jako je društvena i pristupačna osoba, pa često možete vidjeti u instagram pričama kako napravi javnu čajanku odgovarajući na pitanja ili pričajući o onome kroz što trenutno prolazi. Rekla bih kako živi u romantičnom filmu koji je sama režirala i osmislila do najsitnijih detalja.

 

 

 

Moja reakcija na članak je...
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1