Kako naručivati online, a da se ne pokajemo? (fotografije)

Online kupovina postala je popularnija od odlaska u trgovine, posebno u ovo vrijeme pandemije koja nas je zadesila, a na što trebamo obratiti pažnju prilikom Online kupovine donosimo vam u ovom tekstu.

Vrlo važno je čitati recenzije ispod proizvoda koje kupujemo, jer nam se u suprotnom može dogoditi promašaj kao na ovoj fotografiji.

Umjesto da učimo na vlastitim greškama, čitajući recenzije možemo učiti na tuđim greškama, te tako naručiti zaista ono što će nam odgovarati. Primjer ove fotografije nam govori da je bolje nikako ne naručiti haljinu sa fotografije.

 

Wish je jedna od najgorih mogućih stranica što se naručivanja odjeće tiče. Ne samo da je, recimo haljina, slična onoj što smo naručili, nego u većini slučajeva dobijete na adresu ono što niste ni sanjali – u negativnom smislu.

Kada je nešto previše jeftino u odnosu na fotografiju koju vidimo, a nije riječ o rasprodaji, velika je vjerojatnost da će to biti uzalud potrošen novac.

Online kupovina je dio modernog života, ali ponekada na nju trebamo potrošiti puno više vremena nego na odlazak u neki obližnji dućan.

Ne želite da vam se dogodi ovo sa fotografije iznad – zato je važno čitati recenzije i kupovati pametno.

Srećom, većina takvih stranica nudi povrat novca ili zamjenu proizvoda što je odlično.

Koliko god Online kupovinu smatrali jednostavnijom, ipak nije sve tako divno kako nam se čini.

Moja reakcija na članak je...
+1
1
+1
0
+1
0
+1
15
+1
5
+1
0
+1
0
Prethodni članakIdeje koje će obogatiti prostor u kojem boravite
Sljedeći članakZašto je vitamin C važan za našu kožu?
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.