Otkrivamo kakvi modni trendovi nas očekuju na proljeće!

Zrake sunca koje nas pozdravljaju ovih dana, najavljuju nam skori dolazak proljeća, a što nam to modni stručnjaci preporučuju kako bismo bili u trendu, donosimo Vam u ovome tekstu.

Majice, suknje, lepršave haljine, traperice, vesele boje… – standarna priča kao svakog proljeća, uz male, ali značajne novitete.

Boja koja će vladati u proljeće, a i ljeto, biti će green pastelna boja. To je apsolutni hit, kako najavljuju stručnjaci.

Oversize, duži sakoi su “must have” odjevni komad, koji mora posjedovati svaka žena.

Lako se uklope uz klasične, sportske i elegantne odjevne kombinacije. S njima se može poigravati i lako se uklope uz gotovo sve iz ormara.

Vrećaste, velike torbe obećavaju nam dovljno mjesta za potrpati sve što jednoj ženi treba uvijek pri ruci kako bi bila sretna. Uz to, ugodne su  za oko, a obogate izgled.

Ovog proljeća još uvijek su u trendu mom fit modeli traperica, koje, ruku na srce, ne pristaju dobro svima. Bucke mogu zaboraviti na njih, ali zato one mršavije još uvijek mogu uživati u njima. Također, široki model traperica je hit ove sezone.

 

 

Moja reakcija na članak je...
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
Prethodni članakSveta Faustina o molitivi
Sljedeći članakMilan Bandić preminuo od srčanog udara
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.