Hercegovina organizira hodočašće na Antunovski hod u Zagreb

“Ljubav je duša vjere…” (sv.Antun Padovanski)

Ako želite svjedočiti vjeru i slaviti Gospodina poput svetog Antuna, prijavite se na četvrti Antunovski hod koji će se održati 11.06.2022. godine., u Zagrebu.

Sada već tradicionalni hod, koji je započeo inicijativom fra Stjepana Brčine prije četiri godine, okuplja mnoštvo mladih koji dolaze iz cijele domovine, Bosne i Hercegovine, te Austrije i Njemačke.

4. Antunovski hod mladih bit će 11.06.2022. godine od svetišta sv. Antuna Padovanskog, Sesvetska Sela, do svetišta sv. Antuna Padovanskog, Sveti Duh.

“Povod Antunovskog hoda je da se povežu dva svetišta te da pokažemo ljudima da se mladi vjernici ne boje izaći na ulice grada i svjedočiti svoju vjeru te evangelizirati u duhu poniznosti i radosti. Česta je pritužba na Crkvu da mlade ne zanima vjera, no mi na ovaj način želimo pokazati da mladi postoje u Crkvi, da su spremni izaći na ulice i svjedočiti svoju vjeru u duhu franjevaštva. ”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

U to ime organizira se i hodočašće mladih iz Hercegovine na Antunovski hod u Zagreb. Polazak će biti iz Mostara, u subotu 11. lipnja, u ponoć, sa Španjolskog trga na autobusnoj stanici. Zatim se ide prema Međugorju, a onda u 01:00 sat nastavlja se prema Zagrebu.

Kontakt za prijave iz Hercegovine i sve ostale informacije:

Zvonimir Jurković +385976443221 (Whatsapp/Viber)

Patrik Jerković +38763859665 (Whatsapp/Viber) Hercegovka.hr

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
16
+1
0
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0