Klapa “Sveti Juraj” poklonila pjesmu Gospi i Međugorju (VIDEO)

Jedna od najpoznatijih klapa, klapa “Sveti Juraj” iz Splita je snimila pjesmu koja je posvećena Međugorju…

Kako prenosi https://www.youtube.com/user/radiomedjugorje/videos, povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju klapa “Sveti Juraj”-HRM je snimila novu pjesmu pod nazivom “Ostani s nama Kraljice mira.

Pjesma je objavljena u suradnji s Informativnim centrom Mir Međugorje, a spot je snimljen u Međugorju.

“Zaista nam je čast da smi mi hrvatski vojniciokupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” snimili ovu pjesmu i posvetili je Gospi u Međugorju u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvog javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pia X. u Gospinu svetištu u Lourdesu. Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske prenosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja.

Nakon što smo snimili spotove za Gospine pjesme u najpoznatijim hrvatskim marijanskim svetištima; Mariji Bistrici, Trsatu, Solinu i Sinju, veseli nas što smo to mogli učiniti i u Međugorju za ovu predivnu pjesmu za koju sam uvjeren da će je ljudi rado slušati i pjevati”, izjavio je Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita kako stoji u opisu pjesme.

Moja reakcija na članak je...
+1
5
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakMITOmir, korupcija i ostale vrijednosti BiH
Sljedeći članakOvo što se trenutno događa u Međugorju je neopisivo
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.