Fra Mario Knezović: “Gay škola u Zagrebu?”

GAY ŠKOLA U ZAGREBU. A GDJE JE GLAS RODITELJA? MORALNI FAŠIZAM NA DJELU.

Pristižu vijesti kako je škola na Trešnjevci u Zagrebu obojena duginim bojama. Tako se valjda promiče homoseksualni izbor. Tko to ideološko nasilje i misaoni teror manjine nad većinom može zaustaviti? To mogu jedino roditelji. Naime, u školu idu djeca heteroseksualaca. U toj školi nema ni jedno dijete nastalo u LGBT zajednici. Roditelji trebaju prestati slati svoju djecu u školu dok se obrisi te ideologije ne uklone. Sloboda seksualne orijentacije ne smije postati nametanje drugima. To je moralni fašizam!

Škola mora biti mjesto odgoja za vrijednosti i učenju prihvaćanja i one djece koja osjećaju nešto drugačije. Ali škola ne smije postati ideološki preodgoj, propaganda LGBT-a i nametanje izbora. To nasilje mogu jedino zaustaviti roditelji. Okupite se pred školom i recite da u tu školu nećete djecu slati dok se ne prebriše ideologija nasilnog nametanja spolnoga života vašoj djeci. Potpuno sam uvjeren da se ovakvom propagandom najviše zla nanosi onim osobama koje su iskreni dio LGBT usmjerenja.Ne treba ponavljati da svaka osoba zavrijeđuje poštovanje i dostojanstvo. Daleko od nas neka bude mržnja prema istospolnim osobama. Ljubav je naša mjera. Ali ovakav put vodi u nove sukobe i podjele. Što je ideja? Je li ideja da nitko više neće moć dobiti novac iz fondova za obnovu fasade ako na njoj nije zastava duginih boja? Roditelji birajte. Čekam vaš glas.

Svaki od vas roditelja je pitan je li želi da mu djete pohađa vjeronauk. To je sloboda izbora. A je li vas itko pita jeste li za to da vašu djecu uče onome što vi ne želite? Zaštiti svoje djete. Stupite u prosvjed i ne šaljite djecu unutar takve škole. Otpor je dužnost gdje pičinje nasilje. A ovo je nasilje.

Moja reakcija na članak je...
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakSandro Jurković: “Politika u sportu – gdje je granica?”
Sljedeći članakNajbolji i najednostavniji recept za kuglof
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.