Nakon donacije cjepiva iz Srbije, Turković kaže kako cjepivo nije problem nabaviti

Kada pomislite da nas političko vodstvo drage nam BiH više ne može iznenaditi, pojavi se Bisera Turković, inače, ministrica vanjskih poslova BiH i dokaže da glupost doista može rasti i razvijati se.

Danas, dan nakon proslave neovisnosti BiH, u Sarajevo je sletio avion s predsjednikom susjedne Srbije, Aleksandrom Vučićem i 5 000 doza cjepiva protiv coronavirusa. Ili kako se Faruk Vele, sa portala Radio Sarajevo voli izrugivati novim riječima za hrvatski rječnik, koja je umjesto riječi pandemija dobila prijedlog za riječ velepošast – oprostit ćemo mu, ipak živimo u istoj zemlji Faruče i znamo kako je to gledati da se Hrvatska svaki dan razvija kako kao samostalna i neovisna, tako i kao  ravnopravna članica EU i NATO-a. Ljubomora je loša, uništava serotonin Faruče, inače, hormon sreće kojega u BiH fali više nego cjepiva.

No, da se vratimo na temu, ministrica Turković je izrazila nezadovoljstvo doniranim cjepivom jer se ono, zamislite, koristi u siromašnim zemljama. Smijte se slobodno, i ja jedva ovo pišem od smijeha.

Vlasnica Porsche (ministrica Turković) očito nije upoznata sa socijalnim staležom svoje zemlje, no, to nas i ne čudi. Ipak je ona ta koja godinama prima diplomatske i ministarske plaće. Jedno je vrijeme imala čak i plaću od 9 000 KM dok je bila veleposlanica u Kataru, plus 4 000 KM mjesečnih prihoda od iznajmljivanja svojih nekretnina. Poyy sirotinjo!

BiH je jedna od najsiromašnijih zemalja Europe, žalosti nas činjenica što je ova zemlja takva, isključivo radi političara koji se i dalje prse nekim patriotizmom, a uredno primaju donacije i još se žale. I kao šlag na kraju, naglase da nije problem nabaviti cjepivo kao što je izjavila iznad spomenuta ministrica Porsche Turković. Doista vam monistrice ime pristaje, pravi ste biser, ali ne zato što ste lijepi , nego zato što je rijetkost da ovako loša političarka ostaje na visokim funkcijama godinama.

Idemo dalje, novi dan – novi biseri, nazovi političara, “neovisne” nam BiH koja je danas pokazala da je najovisnija na svijetu.

Moja reakcija na članak je...
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0