Gospina poruka 18. ožujka – Međugorje

Rođendan vidjelice Mirjane Dragičević – Soldo već dugi niz godina je jedan od najiščekivanijih dana u godini za brojne međugorske hodočasnike.

Podsjetimo kako je vidjelica Mirjana Dragičević Soldo imala svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine.

Tog Božića, Gospa je Mirjani najavila da neće više imati redovitih (dnevnih) susreta s Njom, ali joj je ostavila dar, – da će je moći vidjeti za svoj rođendan 18. ožujka sve dok je živa.Unatoč brojnim hodočasnicima koji su upravo zbog ove prilike pristigli ovaj vikend u Međugorje, Gospino rođendansko ukazanje Mirjani bilo je u skrovitosti njezinog osobnog susreta s Marijom.

Na plavom križu za sve hodočasnike, vjernike i ljude dobre volje, u 12 sati je organizirana MOLITVA ZA MIR i ZA SVE ONE KOJI NISU UPOZNALI LJUBAV BOŽJU, kao molitvena priprava za trenutak Gospina blagoslova na kraju ukazanja i iščekivanja Gospine poruke koja glasi:

”Draga djeco! Majčinskom ljubavlju vas pozivam da puni snage, vjere i pouzdanja gledate prema mome Sinu. Njemu otvarajte svoja srca i ne bojte se. Jer moj Sin je Svjetlo svijeta i u Njemu je mir i nada. Zato vas iznova, iznova pozivam da molite za onu moju djecu koja nisu upoznala ljubav moga Sina; da moj Sin svojom svjetlošću ljubavi i nade obasja i njihova srca, a vas, djeco moja, da osnaži i dadne mir i nadu. S vama sam. Hvala vam.”(Gospa je sve blagoslovila.)

 

 

https://www.medjugorje-info.com/

Moja reakcija na članak je...
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakHercegovina organizira hodočašće na Antunovski hod u Zagreb
Sljedeći članak3 u 1 – 21. ožujka u Čitluku
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.