Sumnjiva smrt tromjesečne bebe – Bjelovar

Bjelovarska policija jučer je zaprimila hitan poziv iz bjelovarske Opće bolnice u kojem su ih obavijestili kako je zaprimljena beba u teškom stanju, doznaje Regionalni portal Bjelovar.live.

Beba je žurno prebačena u jednu od zagrebačkih bolnica gdje je kasnije tijekom dana, nažalost, preminula.

Policijski službenici PU bjelovarsko-bilogorske upravo su završili očevid u obiteljskoj kući bebinih roditelja u Velikom Grđevcu nedaleko od Bjelovara.

“Postupali smo po dojavi bolnice o smrti djeteta starosti nekoliko mjeseci. Radi se o specifičnom događaju. Mogu potvrditi da imamo određeno postupanje i da ćemo izvijestiti javnost kada se za to ispune uvjeti”, kazala je Maja Barbir Grubić, policijska službenica za odnose s javnošću PU bjelovarsko-bilogorske.

Naložena je obdukcija kojom će se utvrditi uzrok smrti. Kako doznajemo, riječ je o bebi staroj tri mjeseca čiji su roditelji pod nadzorom socijalne službe i žive u izvanbračnoj zajednici.

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakZnate li da osmosatnom dijetom možete izgubiti do 4 kg tjedno?
Sljedeći članakDobrodošli u BiH: Zbog korupcije uhićeno šest carinika
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.