U prostorijama tvrtke Frigo Bonsai policija zaplijenila oko 100 kg kokaina

Dubrovačka policija je u nedjelju, u prostorijama tvrtke Frigo Bonsai, zaplijenila oko 100 kg kokaina. Suvlasnica tvrtke je bivša gradonačelnica Metkovića i osnivačica Mosta, Katarina Ujdur.

Djelatnici PU dubrovačko-neretvanske u nedjelju na području Opuzenu zaplijenili su oko 100 kilograma kokaina u prostorijama tvrtke Frigo Bonsai.

Kokain se nalazio u kontejneru punom banana, a za sada se vjeruje da je slučajno završio u skladištu tvrtke Frigo Bonsai, koja se među ostalim bavi uvozom banana iz Južne Amerike. Danas su tu tvrtku opkolili policajci zbog kriminalističke obrade ove akcije. Frigo Bonsai je tvrtka za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem. Posluju na domaćem tržištu, ali i na tržištu Južne Amerike. Tvrtka je u vlasništvu obitelji Ujdur, a suvlasnica je bivša gradonačelnica Metkovića, osnivačica Mosta, Katarina Ujdur.

https://www.24sata.hr/news/u-tvrtki-osnivacice-most-a-pronadeno-oko-100-kg-kokaina-749439

Neslužbeno se doznaje da ovaj slučaj ima veze s uhićenjima koncem siječnja u Metkoviću. Navodno su dileri drogu iz Luke Ploče morali negdje smjestiti pa je tako kontejner s bananama završio u skladištu firme prije nego je iz njega uzet kokain.

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
IZVOR24sata.hr
Prethodni članakKako se motivirati kada se osjećate depresivno?
Sljedeći članakPoučna priča o molitvi
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.