Upozorite svoju djecu na opasnost novog TikTok izazova

This photo taken on November 21, 2019, shows the logo of the social media video sharing app Tiktok displayed on a tablet screen in Paris. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP) (Photo by LIONEL BONAVENTURE/AFP via Getty Images)

Prije nekoliko mjeseci čitali smo članke o djeci koja su umrla prilikom izvođenja TikTok izazova, a sada smo tu da Vas upozorimo da razgovarate s djecom i objasnite im kako trendovi nisu uvijek tu da ih slijede te da ih izbjegavaju za svoje dobro.

Jutros je na društvenim mrežama osvanuo kratki tekst upozorenja jedne majke:

“Mole se roditelji da obrate pažnju na TIK TOK profil kod djece. Sada se pojavio opasni izazov sa podmetanjem olovki i kemijski na stolice. Djeca sjednu i predmet im se zabode u debelo meso. Ovim putem apeliramo da obratite pažnju i spriječite tragediju razgovorom. Djeca nisu svjesna opasnosti koje vrebaju. Kad tinta uđe u krvotok može biti fatalno. Molimo Vas da objasnite djeci.”

Moja reakcija na članak je...
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakKings of Puddings – po receptu Jamie Olivera
Sljedeći članakLopate u ruke i napolje!
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.