Djevojka iz Sarajeva proslavila sedmu godinu kako od ponedjeljka planira ići na dijetu

djeta

Djevojka S.N. iz Sarajeva proslavila je jubilarnu sedmu godinu otkako planira da od narednog ponedjeljka ide na dijetu. Ovo veliko dostignuće djevojka je podijelila sa svojim brojnim pratiteljima na Instagramu, a isto je dobilo veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži. Sa mladom djevojkom smo razgovarali o ovom vanserijskom uspjehu.

“Ne znam šta da vam kažem. Nije bilo lako postići ovakav uspjeh u ovom vremenskom periodu. Ja sam morala svake sedmice sebi da obećam da ću od narednog ponedjeljka da idem na dijetu i svake sedmice sam zaista uspijevala to da uradim. Znate kako je, kao žensko u ovom svijetu konstantno ste bombardovani sa pritiskom da morate izgledati odlično da se morate zdravo hraniti i da morate mršati. Mnogi ljudi ne istraju u svom obećanju da će obećati sebi da od narednog ponedjeljka idu na dijetu ali ja jednostavno nisam taj tip. Ja kada nešto sebi kažem da ću zamisliti, ja to i zamislim” – rekla je S.N.

S.N. već sedam godina svake sedmice sebi uspješno obećava da ću ići na dijetu od narednog ponedjeljka i bez te navike nije provela niti jednu sedmicu do sada. “Ponekad bude teško i morate se nositi sa različitim pritiscima okoline, pa čak i zaboravite da sebi trebate obećati ali bitno je da istrajete i da sebe stalno podsjećate kako trebate na idjetu od ponedjeljka. Nadam se da ću ovaj dugi niz godina uspjeti da produžim za još bar nekoliko u zdravlju i veselju, te da ću svoja postignuća uspješno dijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama” – izjavila je za naš portal S.N. iz Sarajeva, na Instagramu poznatija kao DamaČeličneVolje8685.

Veliki broj osoba sebi obeća da će ići na dijetu u narednom periodu ali rijetki su primjerci osoba koje dugi niz godina sebi obećavaju da će istrajati u pokušaju odlaska na dijetu i regulisanju tjelesne težine.

satro.info

 

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
3
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0