Želite vratiti život starim fotografijama?

fotografija

Želite znati kako zapravo izgledaju osobe sa starih, mutnih fotografija, a ne znate na koji način to možete postići? – tu smo da Vam pomognemo!

Na Android uređaje prvo preuzmite aplikaciju “Remini”, logo joj je tamno-crvene ili bordo boje, a na njemu su prikazana dva bijela okvira i naziv aplikacije. Dnevno imate pravo besplatno pročistiti/razbistriti četiri stare ili nove, ali mutne fotografije.

Samim preuzimanjem aplikacije vrlo lako ćete shvatiti na koji način aplikacija se koristi, a zaprepastiti ćete se kada shvatite koliko ova aplikacija poboljšava kvalitetu fotografija, jasnoću detalja i svega ostaloga.

Poznajem osobu kojoj je majka umrla kada je imala 16 godina, a jedina fotografija koja joj je bila uspomena na nju, bila je mutna. Kroz maglu je mogla predpostaviti i zamišljati kakve su joj bile crte lica, ali nikada nije bila potpuno sigurna u to. Nakon obrade fotografije u ovoj aplikaciji mogla je jasno vidjeti svaku crtu lica svoje majke i znam da se od sreće rasplakala.

Fotografije su uspomene koje pričaju o tebi, tvome životu, osobama koje voliš i koje ti znače. Ako imaš sličnih fotografija, onda je ovo odličan način da usrećiš sebe ili nekoga svoga.

 

Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0