Uvijek skromni Luka Modrić u posjeti rodnoj grudi (foto)

“Tu je moj dom, tu je ostalo sve, u kući kamenoj, moje matere…”

Ovih dana Luka Modrić boravi u rodnom Zadru sa svojom obitelji. Objavio je fotografiju s ocem, pokraj kuće svoga djeda Luke, po kojemu je dobio ime.

Kuća se nalazi u Zatonu Obrovačkom, na padinama Velebita gdje je kao dječak čuvao ovce sa svojim djedom koji je ubijen 1991. godine za vrijeme rata.Unatoč svim postignućima i uspjesima koje je ovaj hrvatski igrač ostvario ostao je skroman i rado se sjeti svojih korijena. Svi ga poznaju s vrha, ali lijepo je znati odakle je krenuo.

Za one koji ne znaju, težak je bio put hrvatskog reprezentativca koji je jedno vrijeme čak igrao i za Zrinjski Mostar.

Luka Modrić je inspiracija svima, pokazao nam je kako je sve moguće uz trud, volju, rad i  borbenost.
Moja reakcija na članak je...
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Prethodni članakPoučna priča: “I slomljeno ima svoju vrijednost!”
Sljedeći članakNa aukciji je legendarni BMW M1 od Paula Walkera
Zašto Hercegovka.hr? – pa zato što sam ja i Hercegovka i Hrvatica. Nema svatko tu čast, imati dvije zemlje, a opet težiti za samo jednom. Portal će biti malo drugačiji od ostalih. Pratit ćemo sve vijesti, ali uvijek sa dozom našeg prkosa i inata. Nećemo se plašiti podržati ni desne, ni lijeve, a ni centar. Slušati ćemo Vas, čitatelje, a ne krojače naših sudbina. Krojač uzima mjere, ali mi odlučujemo gdje će na kraju rezati. Nećemo nikada odstupati od naše povijesti i običaja. Kao što rekoh već prije, biti Hercegovac ili Hercegovka je stil života. Tako će i ovaj portal donijeti neki novi stil. Naše je da se potrudimo, a Vaše da nam kažete jesmo li na dobrom putu.